Activitats i Sortides

Galeria de Sortides

Galeria d' Activitats

Que fem a Acció?

Des de la vocalia de Sortida d’AFR intentem oferir als nostres socis i sòcies sortides engrescadores i per fer germanor. Des de la junta es trien els llocs on anar a fer fotos, i sempre estem oberts a qualsevol suggeriment que ens facin els nostres socis i sòcies. Així que animeu-vos a participar en les properes sortides i gaudir de la nostra afició i de compartir moments i aprenentatges amb els companys i companyes

L’objectiu de les activitats, més enllà del fotogràfic, és compartir la nostra afició, fomentar la relació i l’amistat. Ja sigui en una activitat concreta, on la finalitat és clarament fotogràfica o, on la fotografia és una excusa i el que pren protagonisme és l’activitat: una passejada matinal fent fotos, o un dinar a l’aire lliure.

Participes a la lliga social? Una manera de aconseguir fotos per participar cada mes es participar en les activitats i tallers que molt sovint van relacionats amb les temàtiques que es presenten de manera mensual a partir del ocubre fins al maig. Et recordem que ens reunim la primera setmana de mes per tal de veure les fotos presentades pels companys i companyes mentre fem un sopar de germanor.

Les sortides són una excusa per agafar la càmera i anar a passar un matí o una jornada sencera visitant indrets curiosos, o amb algun encant especial. En aquestes trobades pren protagonisme l’ambient entre companys, l’intercanvi de criteris, de gustos, de coneixements, d’experiències, en relació, o no, amb el món de la fotografia.

Les exposicions que organitzem, poden ser molt variades, poden ser fruit d’un concurs o bé fruit del desig de mostrar el treball personal dels membres de l’agrupació. En aquest sentit, organitzem un mínim de tres a l’any i sempre, com a mínim, una on els protagonistes són els socis.

Properes sortides:

ÚLTIMES NOTÍCIES
#ACTIVITATS

¡No se han encontrado publicaciones!

error: Aquest contingut, està protegit
Scroll al inicio