Reserva l'estudi

Vine al estudi...

L’estudi de fotografia és un espai on podeu realitzar les vostres millors fotografies amb el suport d’un material professional, ubicat al Centre Cultural de Ripollet.

A l’estudi de l’entitat, disposem de:
– Fons de diferents colors, formats i tipologia.
– Flaixos de diferents potències d’estudi.
– Flaixos portàtils i autònoms.
– Difusors de diferents tipus
– Concentradors de llum.
– Filtres de gel en diferents colors.
– Mobiliari per a usar en les fotos.
– Attrezzo, vestuari i un maniquí.

Teniu a la vostra disposició un manual d’ús, on podeu consultar les característiques, funcionament i esquemes per a fer les vostres millors fotos d’estudi (annexar PDF manual).
Per poder consultar la disponibilitat de l’estudi i dur a terme les vostres reserves, cliqueu a la web d’AFR (annex enllaç web) i envieu un correu (enllaç correu) i rebreu una resposta per confirmar la reserva. També ens podeu fer arribar els vostres suggeriments i propostes.

Us recordem...

  1. Recordeu, quan deixeu l’estudi, hi haurà un altre company que li agradarà trobar-lo en perfectes condicions. Utilitzeu els peücs per a no embrutar innecessàriament els fons i el que embruteu, netegeu-ho.
  2. Si trobeu alguna falta, deterioració o alguna cosa que considereu, no dubteu a enviar-nos una foto per whatsapp o mail i ho comenteu perquè li puguem posar remei immediatament.
  3. Us recordem que en l’armari 1 de l’estudi, hi ha una carpeta/manual, on s’explica com funciona tot  i a més uns esquemes d’ubicació dels flaixos, per a aconseguir determinats efectes.
  4. Si en utilitzar l’estudi teniu algun dubte respecte al funcionament d’algun element d’aquest, no dubteu a trucar-nos i us ajudarem en el que ens sigui possible, els telèfons els teniu en la pàgina web i en la carpeta/manual de l’estudi.
  5. Recordeu de etiquetar a la nostra entitat a les vostres Xarxes socials 

Gràcies per la vostra col·laboració!

Trucar al Centre Cultural per confirmar l'horari

Per dubtes o consultes sobre dies disponibles podeu enviar un mail a: estudiafr@gmail.com

Comparteix la teva experiència
Si has realitzat alguna sesió al estudi d'Acció ara és el moment de lluirte...

ÚLTIMES NOTÍCIES
#ESTUDI

error: Aquest contingut, està protegit
Scroll al inicio