Forma't amb Acció

Cursos

Recursos

Tallers i pildores formatives

La formació és una eina imprescindible i que mai té fí.

La fotografia és una disciplina que ens ensenya a mirar el món i la realitat a través del visor de la càmera, per capturar instants únics, i fer-los memorables.
Però, com hem de capturar-los? Com podem aconseguir transmetre un missatge, unes sensacions, unes emocions…?

El dia a dia d’un fotògraf és un aprenentatge continuat, una recerca cap aquella instantània que superarà l’anterior.

L’aplicació de les noves tecnologies a l’àmbit de la fotografia, ens ha obert una porta infinita a la creativitat i l’expressió artística. Aquesta capacitat de comunicar a partir d’una imatge, és possible gràcies a un llenguatge: el de l’art de la fotografia.

Acció Fotogràfica de Ripollet creiem que la formació d’un fotògraf ha de fonamentar-se en la teoria, però també en la pràctica. Tots els nostres tallers i cursos compten amb una part de cada. Això no obstant, també ha de ser una formació integral. Una formació tècnica que ens permeti el domini de la càmera i una formació conceptual que ens ensenyi a comunicar a través de la fotografia el missatge que volem transmetre.

Acció Fotogràfica de Ripollet, persegueix aquest objectiu, oferint cursos i tallers que van des de la iniciació a la fotografia als coneixements més avançats. En la nostra formació hi col·laboren socis experimentats i reconeguts fotògrafs amics i companys de l’agrupació.

Preguntes Freqüents

Per descomptat, si ets soci/a, tens fins a un 50% de decompte i alguns tallers gratuïts que organitzem.

El nostre company i fundador Joan Serrano d’AFR; Joan Serrano, realitza cursos per iniciarse en aquest apassionant món així com d’altres cursos més avançats.

No dubtis a informar-te sobre ells.

No t’amoinis, deixa les teves dades i et ficarem a la llista de espera, un cop tinguem un grup nou, organitzarem un taller per tots aquells que no vau poder participar.

ÚLTIMES NOTÍCIES
#FORMACIO

error: Aquest contingut, està protegit
Scroll al inicio