Reserva l'estudi

E S T U D I - R I P O L L E T . L’estudi de fotografia és un espai on podeu realitzar les vostres millors fotografies amb el suport d’un material professional, ubicat al Centre Cultural de Ripollet.

Per dubtes o consultes sobre dies disponibles podeu enviar un mail a: estudiripollet@gmail.com

Us recordem...

Gràcies per la vostra col·laboració!

Trucar al Centre Cultural per confirmar l'horari

Comparteix la teva experiència
Si has realitzat alguna sesió al estudi d'Acció ara és el moment de lluirte...

L’estudi de fotografia és un espai on podeu realitzar les vostres millors fotografies amb el suport d’un material professional, ubicat al Centre Cultural de Ripollet.

A l’estudi de l’entitat, disposem de:
– Fons de diferents colors, formats i tipologia.
– Flaixos de diferents potències d’estudi.
– Flaixos portàtils i autònoms.
– Difusors de diferents tipus
– Concentradors de llum.
– Filtres de gel en diferents colors.
– Mobiliari per a usar en les fotos.
– Attrezzo, vestuari i un maniquí.

Teniu a la vostra disposició un manual d’ús, on podeu consultar les característiques, funcionament i esquemes per a fer les vostres millors fotos d’estudi (annexar PDF manual).
Per poder consultar la disponibilitat de l’estudi i dur a terme les vostres reserves, cliqueu a la web d’AFR (annex enllaç web) i envieu un correu (enllaç correu) i rebreu una resposta per confirmar la reserva. També ens podeu fer arribar els vostres suggeriments i propostes.

  1. Recordeu, quan deixeu l’estudi, hi haurà un altre company que li agradarà trobar-lo en perfectes condicions. Utilitzeu els peücs per a no embrutar innecessàriament els fons i el que embruteu, netegeu-ho.
  2. Si trobeu alguna falta, deterioració o alguna cosa que considereu, no dubteu a enviar-nos una foto per whatsapp o mail i ho comenteu perquè li puguem posar remei immediatament.
  3. Us recordem que en l’armari 1 de l’estudi, hi ha una carpeta/manual, on s’explica com funciona tot  i a més uns esquemes d’ubicació dels flaixos, per a aconseguir determinats efectes.
  4. Si en utilitzar l’estudi teniu algun dubte respecte al funcionament d’algun element d’aquest, no dubteu a trucar-nos i us ajudarem en el que ens sigui possible, els telèfons els teniu en la pàgina web i en la carpeta/manual de l’estudi.
  5. Recordeu de etiquetar a la nostra entitat a les vostres Xarxes socials 
error: Aquest contingut, està protegit
Scroll al inicio