Assamblea General 2024

El passat 4 de febrer, els socis i sòcies de la nostra entitat, van participar en l’Assemblea Ordinària de 2024; on el president sortint, Joan Gorchs, ens va exposar la memòria de 2023; on es va destacar la gran participació dels concursos Naturacció i Reacció, concursos que van participar més de 300 persones cadascun.

L’augment de les reserves a l’estudi a causa de la gran gestió de la vocalia web, en pactar amb l’entitat veïna AFOCER, per tal de compartir de manera complerta l’estudi durant tot l’any gràcies a les gestions realitzades per la vocalia d’estudi liderada per Sebastià Durany i Joaquín Moles.

A ressaltat les grans sortides realitzades i organitzades per la vocal de sortides Consuelo Morcillo.

I per finalitzar, la creació del nou web d’acció, on ara els socis tenen la informació detallada i actualitzada, a més d’altres eines com la reserva d’estudi en línia i la participació en el social també en línia a càrrec de la vocalia web/webmaster formada per Nuria Martínez i Cristian Alcaide.

Finalment, va ser el moment d’acomiadar a la junta sortint formada per: Joan Gorchs, Maria Boyero i Sergi LLigoña. Que, a causa de qüestions personals, van decidir deixar la presidència en mans d’una nova junta. 

El projecte Acció 2024, va fer una presentació de la candidatura (aquí sota teniu un video de la presentació), on tenim a Freddy Rillo com candidat a nou president d’Acció Fotogràfica Ripollet, seguit de Joaquín Moles com a vicepresident, Lucia Montoya com a tresorera i Consu Morcillo com a secretaria. El projecte que des de les vocalies, en un exercici de responsabilitat vam crear aquest projecte, per assolir una junta assamblearia, on l’objectiu essencial és i serà estar al costat dels socis i crear formes de compartir experiències i coneixements entre ells, per tal de tornar a ser aquella associació referent a Catalunya.

Ara era el moment en què els socis/es, van haver de votar o no a la candidatura «Projecte Acció 2024» sent l’única candidata per formar una nova junta executiva; si sense cap vot en contra així va succeir.

El ara president de Acció Fotogràfica Ripollet, va agaïr personalment un per un la feina realitzada per cada membre de la junta executiva així com la seva dedicació durant tants anys.

 

Junta executiva Acció 2024

Presidència

Vicepresidència

Tresoreria

Secretaria

Vocalies

Aquesta presidencia estarà completament respatllada per un gran equip de socis/es que han mostrat una gran predisposició a treballar plegats en fer creixèr Acció Fotográfica Ripollet d’una gran entitat.

Sebastià Durany

Vocalia Estudi/concursos

Santi Bravo

Vocalia Estudi / Infantil i Juvenil

Joaquín Moles

Vocalia Fototeca /estudi

Jose Luís Nevado

Vocalia Social

Consuelo Morcillo

Vocalia Sortides

Vicky Ordoñez

Colaboradora Vocalia Sortides

Francisco Ruíz Cardenas

Vocalia Tallers/ Formació

Jordi Cantero

Colaborador Vocalia Exposicions

Freddi Rillo

Vocalia Exposicions/ concursos

Núria LLoveras

Vocalia comunicació /esdeveniments

Cristian Alcaide

Vocalia comunicació /webmaster

Nova Junta, nous projectes

Més activitats

Volem fer un taller, una sortida i una activitat conjunta cada mes.

Espai online per socis/es

Crearem un espai a la web on els socis tindràn eines, un forum social, podran fer reserves i participar als concursos.

Apropar als joves

Captar públic jove és bàsic pel futur de la nostra entitat

Més comunicació

Comunicarem més sovint les activitats, tallers, sortides així com estarem al dia a les xarxes socials

Dinàmiques noves

Crearem activitats diferents per tal de compartir el nostre amor per la fotografia.

Més cohessió amb els socis/es

Crearem dinàmiques on els socis podran trobar espais on coneixes entre tots i compartir experiències entre els socis/es.

Obrim les portes

Finalment i per concloure, aquest projecte és un projecte obert i en contínua evolució, on tots els socis i sòcies de la nostra entitat, que vulguin participar, tinguin l’oportunitat de treballar en un equip de treball amb compromís, constància i perseverància dintre de qualsevol espai de l’entitat.

Participa en el futur de la nostra entitat, participa amb ACCIÓ 2024

error: Aquest contingut, està protegit
Scroll al inicio