Assamblea General de Socis/es 2024

D’ acord amb els estatuts, hem complau convidar-vos el proper 04.02.24 a l’ assemblea anual ordinària de la nostra entitat: Acció Fotogràfica Ripollet.

Serà al Centre Cultural de Ripollet i a partir de les 11.30h. Us annexo el full de convocatòria amb l’ ordre del dia. No cal dir que la vostra assistència i participació és essencial per la bona marxa de l’ entitat.

Aquest any, veureu que en l’ apartat 6 del ordre del dia tindrem l’ elecció de nou president i junta directiva. Això es motivat perquè,  en la sessió de junta directiva de 18.12.23, es va produir la dimissió dels membres de la comissió executiva (president, tresorera i secretari) per motius de salut i/o personals.

Per tant, i d’ acord amb els estatuts, des de aquest moment tota la junta directiva resta en funcions fins a la propera assemblea de l’ entitat (04.02.24) on serà escollit el nou president i la seva nova junta.

En consecuencia, també a partir d’ aquest moment, queda obert el període de presentació de candidatures a presidir la nostra entitat. Per a formalitzar-la,    s’ haurà de comunicar formalment  tenint de temps fins el proper 31.01.24. N’ haurà prou en indicar els components de la comissió executiva (president, tresorer i secretari. Es aconsellable també un vicepresident), deixant per a més endavant la resta de l’ equip directiu.

El dia de la assemblea, es votarà entre les diferents candidatures presentades. En cas de no haver-hi cap, l’ assemblea decidirà el futur de l’ entitat. Naturalment, aquesta secretaria queda a la vostra disposició per a qualsevol consulta o aclariment que preciseu al correu: secretariaacciofotografica@gmail.com

error: Aquest contingut, està protegit
Scroll al inicio