Destacada

Concurs Festa Major 2023

Novament, quan arriba l’estiu, preparem el nostre concurs fotogràfic , obert a tothom i amb la col·laboració de l’ajuntament i la Federació Catalana de Fotografia.

Enguany tenim unes bases un xic diferents ja que es participarà a través de la plataforma Fotogenius i hi haurà premis en metàl·lic.
Adjuntem les bases perquè les pogueu llegir en calma i, si teniu algun dubte, podeu escriure un mail a acciofotografica@gmail.com

Sortida i concurs infantil-juvenil Festa MAjor

Enguany hem creat una secció exclusiva per la canalla, pels infants i joves del nostre poble que facin fotos durant els actes de Festa Major.

El divendres 25 d’Agost farem una sortida on donarem consells pràctics i ajudarem en el què calgui i us acompanarem per fer fotos durant el recorregut que fem.

Les bases les teniu aquí mateix i, recordeu, qualsevol consulta ens podeu escriure al mail acciofotografica@gmail.com

Us hi esperem!!!

Sortida als camps de lavanda o espígiol

El passat dia 5 de juliol, malgrat les onades de calor que patim, vam gaudir d’una nova trobada i una tarda en bona companyia.

Tal i com vam fer l’any passat vam comptar amb la col·laboració de 3 models i vam poder gaudir d’una tarda mig ennuvolda i amb un capvespre maco.

Us deixem algunes de les fotos que vam fer, i la de grup, marca de la casa, gràcies a Francesc lladó.

Sopar d’estiu

El passat dia 8 es va celebrar el nostre sopar d’estiu que serveix, entre d’altres, per compartir els èxits de les lligues catalana i espanyola. Enguany Acció ha quedat en quarta posició de la Lliga Catalana de Fotografia i també en quarta posició a la Lliga espanyola.

Més de 30 socis i sòcies van participar en aquest sopar que serveix per animar i encoratjar a seguir sempre entre els 5 millors de Catalunya.
A banda de celebrar els títols conjunta també volem destacar la medalla d’argent per la nostra sòcia Àngels Solanes i la nostra sòcia Mª Carmen Gavilán, que va quedar novena a la classificació general. Dues sòcies, dues dones, entre les 10 millors fotografes de Catalunya.
Us deixem amb la foto de grup i alguna de la vetllada.

Taller lightpainting

Dissabte 10-06, localització abandonada, trillada i plena de mosquits (i molts altres insectes).

De la mà de la Mireia Cabrero i la seva parella, vam gaudir d’un nou taller d’aquesta disciplina que tant ens agrada i ens fa gaudir en bona companyia.

Us deixem amb la foto de grup i alguna de makinf of més algun resultat perquè veieu la màgia que es pot fer de nit.

Moltes gràcies a tothom que va venir, en especial a la Rosa, gran model amb molta paciència.

Corpus 2023

De nou hem sortit als carrers del nostre poble per gaudir d’una festa tan especial. Després de visitar la exposició de les fotos de l’any passat, al local dels pessebristes, vam iniciar ruta pels carrers del casc antic, tot copsant diverses catifes i els veins i veïnes que hi van anar.

Us deixem amb alguna fotografia de grup i d’algunes catifes i, com no, l’ou com balla.

38a Festa de la Fotografia

Un any més acció fotogràfica Ripollet va estar present a la Festa de la Fotografia, organitzada pels companys d’Afic Blanes.
Gran cap de setmana amb fresca i pluja inclosa, però amb bons moments i moltes fotos.

De moment us deixem la foto de grup perquè veieu una mica la colla que èrem, vinguts de diferents indrets de Catalunya i Perpinyà.

Sessió nupcial

El passat dia 7 de Maig es va fer una sortida a Santa Margarida de Montbuí. Vam aprofitar per fer una mica d’agermanament amb l’entitat de Capellades que, ens van ajudar a trobar un lloc ideal per fer aquestes fotos.

Va ser un projecte creat i dissenyat per un equip de maquilladora, perruquera i estilista amb la col·laboració de botigues de roba de nuvis i núvies, floristeria i joieria.

Mentre anaven maquillant la primera núvia vam fer una visita guiada per l’entorn amb els companys i companyes de Capellades.

Us deixem algunes fotos de making of i de l’entorn perquè veieu una mica com va anar.

https://photos.app.goo.gl/ca16SwDry8phFikH6

Sortida a Barcelona

La meva entitat fa una sortida fotogràfica oberta a tots i totes els aficionats de la fotografia de Ripollet. És la primera activitat oberta que fem enguany, i en venen vàries més. Si algú vol o pot anar que escrigui al mail del póster.

Veniu i, a banda de passar un bon matí, coneixereu de primera mà la nostra entitat, la gent que la conforma i lo bé que ens ho passem.

Salutacions cordials!

Aquí podreu veure algunes fotos fetes el dia 29 en bona companyia i bon humor.

https://photos.app.goo.gl/8GaafhxpP4gEKSXY8