Formació

La formació és una eina imprescindible i que mai té fí.

La fotografia és una disciplina que ens ensenya a mirar el món i la realitat a través del visor de la càmera, per capturar instants únics, i fer-los memorables.
Però, com hem de capturar-los? Com podem aconseguir transmetre un missatge, unes sensacions, unes emocions…?

El dia a dia d’un fotògraf és un aprenentatge continuat, una recerca cap aquella instantània que superarà l’anterior.

L’aplicació de les noves tecnologies a l’àmbit de la fotografia, ens ha obert una porta infinita a la creativitat i l’expressió artística. Aquesta capacitat de comunicar a partir d’una imatge, és possible gràcies a un llenguatge: el de l’art de la fotografia.

Acció Fotogràfica de Ripollet creiem que la formació d’un fotògraf ha de fonamentar-se en la teoria, però també en la pràctica. Tots els nostres tallers i cursos compten amb una part de cada. Això no obstant, també ha de ser una formació integral. Una formació tècnica que ens permeti el domini de la càmera i una formació conceptual que ens ensenyi a comunicar a través de la fotografia el missatge que volem transmetre.

Acció Fotogràfica de Ripollet, persegueix aquest objectiu, oferint cursos i tallers que van des de la iniciació a la fotografia als coneixements més avançats. En la nostra formació hi col·laboren socis experimentats i reconeguts fotògrafs amics i companys de l’agrupació.

Propers tallers

Monogràfic Bodegons

A càrrec de Maria Jovell i Rosa Maria Navarro
COMPLET

Curs "Millora les teves fotografíes"

A càrrec del fotógraf Joan Mimó
COMPLET

Taller d'Il·luminació Avançat

A càrrec del fotógraf Santi Bravo
COMPLET

Cursos disponibles

Curs d'Iniciació a la Fotografia

Curs pràctic que combina sessions tècniques i teòriques proporcionant els coneixements generals bàsics per a iniciar-se en el món de la fotografia.

Curs dinàmic- Participatiu

Aquest curs presencial on podras rebre consells sobre asseorament fotogràfic, projectes fotogràfics, dubte sobre la càmera.
Novetat

Curs d'iniciació al Photoshop

Aquest curs,  es dirigeix a fotògrafs aficionats o professionals amb coneixements generals de les eines que ofereix Photoshop®

ÚLTIMES NOTÍCIES
#FORMACIO

error: Aquest contingut, està protegit
Scroll al inicio