dilluns 24.02-2020 17:00 (ESTUDI CENTRE CULTURAL)

MINI TALLER TÈCNIQUES MILLORA FOTOGRAFIA D’ ESTUDI

MAXIM AFORAMENT 15 PERSONES ES PREGA RESERVA A: estudi@afr.cat

Tal com varem fer el mes de desembre i que pretenem fer cada cop que tinguem estudi, farem un mini-taller, per anar ensenyant, sobretot a la gent més novell o que ha tocat molt poc l’estudi, noves tècniques per millorar els coneixements per fer bones fotos d’estudi. 

Volem que perdeu la por, que conegueu els elements que hi tenim, que sapigueu com fer-los servir perquè els hi tragueu el màxim profit i que feu servir aquest espai per experimentar.

Us convidem a venir el proper dia dilluns 24  a les 17 h.

Porteu la vostra càmera i així podreu fer algunes fotos de prova.

Si teniu qualsevol dubte o consulta no tingueu por d’escriure’ns perquè us contestarem de seguida que puguem. Salutacions cordials!! Joaquim i Sebastià

Responsables de l’estudi

Buenos días socios y socios:

Este mes de febrero tenemos el estudio a nuestra disposición.

Como hicimos en el mes de diciembre y con intención de hacerlo cada vez que tengamos estudio, nos gustaría hacer un pequeño taller, para entrenar, especialmente a las personas más noveles o que ha tocado muy poco el estudio, nuevas técnicas para mejorar el conocimiento para hacer buenas imágenes de estudio.

Queremos que pierdas el miedo, que conozcas los elementos que tenemos, que sepas cómo usarlos para sacarle el máximo partido y usar ese espacio para experimentar.

Te invitamos a venir próximo lunes 24 a las 17 H.

Trae tu cámara para que pueda hacer algunas tomas de prueba.

Si tienes alguna pregunta o consulta no dudes, escribienos y te responderemos tan pronto como podamos. Cordialmente Joaquín y Sebastián

Responsables del estudio

NOUS CURSOS IMPARTITS PEL MESTRE JOAN SERRANO MES DE MARÇ