38a Festa de la Fotografia

Un any més acció fotogràfica Ripollet va estar present a la Festa de la Fotografia, organitzada pels companys d’Afic Blanes.
Gran cap de setmana amb fresca i pluja inclosa, però amb bons moments i moltes fotos.

De moment us deixem la foto de grup perquè veieu una mica la colla que èrem, vinguts de diferents indrets de Catalunya i Perpinyà.

Sessió nupcial

El passat dia 7 de Maig es va fer una sortida a Santa Margarida de Montbuí. Vam aprofitar per fer una mica d’agermanament amb l’entitat de Capellades que, ens van ajudar a trobar un lloc ideal per fer aquestes fotos.

Va ser un projecte creat i dissenyat per un equip de maquilladora, perruquera i estilista amb la col·laboració de botigues de roba de nuvis i núvies, floristeria i joieria.

Mentre anaven maquillant la primera núvia vam fer una visita guiada per l’entorn amb els companys i companyes de Capellades.

Us deixem algunes fotos de making of i de l’entorn perquè veieu una mica com va anar.

https://photos.app.goo.gl/ca16SwDry8phFikH6

Sortida a Barcelona

La meva entitat fa una sortida fotogràfica oberta a tots i totes els aficionats de la fotografia de Ripollet. És la primera activitat oberta que fem enguany, i en venen vàries més. Si algú vol o pot anar que escrigui al mail del póster.

Veniu i, a banda de passar un bon matí, coneixereu de primera mà la nostra entitat, la gent que la conforma i lo bé que ens ho passem.

Salutacions cordials!

Aquí podreu veure algunes fotos fetes el dia 29 en bona companyia i bon humor.

https://photos.app.goo.gl/8GaafhxpP4gEKSXY8

Entrega premis Sant Antoni Abad 2023

Diumenge 19 de Març, coincidint amb Sant Josep i el dia del pare, s’ha fet entrega dels premis del concurs d’enguany, Sant Antoni Abad 2023.

En aquesta ocasió ens han acompanyat el president i el tresorer de la comissió dels Tres Tombs de Ripollet, els senyors Marc Berenguer i el senyor Joan Canals. Així mateix han vingut diversos amics i familiars dels participants i guanyadors o guanyadores.

Salutacions cordials i fins la propera!

Foto de grup amb la gent premiada i una galeria amb les millors imatges del dia.

Entrega premis Sant Antoni Abad 2023

Prem aquí.

Taller nu artístic en parella

Tot un éxit de convocatòria i resultats al taller de nu en parella. En aquesta ocasió hem comptat amb dos models, un noi, el Sergi i una noia, Alejandra, per fer un taller molt tranquil i relaxat, que ens ha deixat imatges molt maques.

Esperem que us agradi i, en breu, posarem algunes fotos del resultat del taller. De moment us deixem amb la foto de grup i alguna de making of.

Sortida al XII Ral·li Fotogràfic de Sitges 2023

Diumenge 12 al matí es va fer una sortida al rallye de Sitges. Una bona delegació de la nostra entitat va participar en el seu concurs i esperem que els resultats del mateix ens acompanyin.
Us deixem amb la foto de grup de tots els participants, amb companys d’altres entitats.

Galeria amb fotos del passeig i making of dels companys i companyes.

XII Ral·li Fotogràfic de Sitges 2023

Prem aquí.

Valoració Lliga Social AFR 02/2023

Jurat Juan Cordero

Lliga Social Febrer, lliure

Prem aquí.

A la Lliga social poden participar els socis d’Acció Fotogràfica de Ripollet que ho desitgin. Les convocatòries seran per cada mes de l’any, excepte els mesos d’agost, novembre i desembre. En total són 9 convocatòries. Les fotografies s’enviaran a l’email:   afrsociala@gmail.com

El veredicte de cada convocatòria es farà públic en el transcurs del sopar social que es fa, en principi cada primer Dimecres de mes. En aquest sopar assistirà el jurat de la convocatòria i es visionaran les fotos participants, s’escoltaran els comentaris del propi jurat sobre el seu fallo i es podrà mantenir feedback amb ell sobre el mateix.


Jurat Juan Cordero, tema lliure Febrer 2023

Vam tenir la presència del nostre company Juan Cordero. Va ser un soci nostre fa uns anys i ja tenia clar que volia dedicar-se a la fotografia de manera professional. Des de fa uns anys està especialitzat en fotografia de noces amb un estil molt propi i personal. Us animem a que tafanegeu la seva web i el seu perfil d’Instagram. Com bé va dir ell ahir, les puntuacions són molt subjectives i cadascú ha de presentar la foto que més li agradi. Agraïm tenir de nou la seva presència, la seva visió i les seves explicacions que van agradar als presents, sobretot als que van tenir millor puntuació.
Val la pena donar una ullada i conèixer una manera molt creativa de fer fotografia de noces, aquí teniu l’enllaç a la web i l’Instagram del nostre jurat.

-Web:    https://juancordero.es

-Instagram:   https://www.instagram.com/juancordero.es


Fotos Sopar.

PREMIS 8è Rally Fotografic Ripollet 2023, Festa Sant Antoni Abad.

Desprès de 3 anys Ripollet va tornar a gaudir d’una de les seves festes més populars i tradicionals, els Tres Tombs. Va ser un matí amb molta participació, molts carros i cavalls i molta gent amb ganes de gaudir de la festa.

Dissabte 4 es va celebrar el fallo del jurat i us deixem les fotos del fallo i les fotos guanyadores.

PREMIS Fotogràfics –

Fotos enviades pels socis –

Pots enviar les teves fotos a: afrfototeca@gmail.com

Taller AFR nu artístic en parella

Ja tenim a punt el proper taller de l’entitat que es farà, de nou, a la sala d’actes.

En aquesta ocasió serà un taller de nu artístic en parella, un noi i una noia. Els hi farem fotos per separat, individuals i alguna junts.

Jugarem amb les llums i les ombres, buscant imatges sensuals i elegants, imatges que siguin plenes de bellesa i que es puguin mostrar arreu.

Com sempre, les places són limitades i ua apuntarem per estricte ordre d’arribada. Us heu d’apuntar a aquest mateix mail per guardar la plaça.

Salutacions cordials.

Inscripcions: talleresafr@gmail.com

Workshop impartit per Joan Gorchs.